loader-image
Five Steps
Wat zullen we vanavond eens eten?
Focus op:
Orthomoleculair: Natuurlijke genezingsproces stimuleren
Intermittent Fasting
Dieetadvies – Voedingsplan
Tips & Tricks gezond eten en koken
Sport en Beweging

Om het gezonde eten voor iedereen weer sexy, easy en lekker te maken hebben we een voedingsplan gemaakt dat als basis voor elke dag ingezet kan worden. 
Five Steps is een App met voor elke dag een door ons gemaakt recept om avond te eten en de volgende dag nog een lekkere gezonde lunch te hebben. Natuurlijk, je raad het al, in niet meer dan 5 simpele stappen en met veel variatie van smaken heb jij je eten klaar. 

Naast het plan vind je in de app nog handige tips & tricks om je keuken niet in vuur en vlam op te laten gaan en een gezonde levensstijl te genieten. Het plan is een basis om gezond te eten waarbij je zelf moet aanvoelen wat je eventueel nog als tussendoortje nodig hebt (zie onze gezonde tussendoortjes lijst) en of de portie groter of kleiner kan. Natuurlijk mag je aan de bel trekken en maken we ook graag een persoonlijk plan, speciaal voor jou.

Probeer het uit!

Gezond eten is niet ingewikkeld, saai of duur, wel wordt het te vaak ingewikkeld gemaakt. Wij hebben een passie om lekker gezond te eten en met voeding en sport te experimenteren. Ook vinden we het geweldig om nieuwe combinaties in de keuken uit te proberen.

We hebben ook gemerkt dat veel voedingsplannen aardig prijzig zijn en recept apps te veel tijd vragen om iets lekkers te maken. Het is begonnen om jongeren, zoals studenten te helpen om zich fitter te voelen, beter door de dag heen te komen, fysiek er ook goed uit te zien en goedkoper boodschappen te doen.

Wij hebben jaren persoonlijk verschillende voedingspatronen uitgeprobeerd, zoals vegetarisch, low carb en intermittent fasting, om erachter te komen hoe ons lichaam reageert en hoe we ons mentaal en fysiek voelen. We doen nu al ruim drie jaar aan intermittent fasting en zijn hiervan groot fan geworden, omdat het met ons studentenleven eigenlijk perfect past. Wij hebben dit niet ingezet om af te vallen, maar om spiermassa op te bouwen, fitter te worden en op ons ideale gewicht te blijven.

Ook hebben we gemerkt dat eten leuk moet zijn met veel variatie in smaak en producten. De variatie tussen carbs en geen carbs met veel groenten en af en toe ook de mogelijkheid om stout te zijn en iets `ongezonds` te eten. Om het gezonde eten voor iedereen sexy, easy en lekker te maken hebben we een voedingsplan gemaakt dat als basis voor elke dag ingezet kan worden. 

Five Steps is een App met voor elke dag een door ons gemaakt recept om avond te eten en de volgende dag nog een lekkere gezonde lunch te hebben. Natuurlijk, je raad het al, in niet meer dan 5 simpele stappen en met veel variatie van smaken heb jij je eten klaar. Daarnaast heb je toegang tot handige voedingstips en kooktricks, zoals een lijst met tussendoortjes die kunnen worden gebruikt als aanvulling op het voedingsplan.

Wil jij voor jou unieke situatie liever een persoonlijk advies? Neem dan contact op.  

Start hier jouw gratis proefweek in de FiveSteps App en start vandaag met je gezonde levensstijl.